HNT Mining Kazandırır mı

20-04-2022 09:13

En İyi Madenci ?

Helyum madenciliğini kendiniz denemekle ilgileniyorsanız, muhtemelen hangi madenciyi satın almaya çalışacağınızı merak ediyorsunuzdur. Neyse ki, açık hava madencileri için hava koşullarına dayanıklı olmasının yanı sıra, iç kısımlar genellikle oldukça benzerdir. Ayrıca karlılık oldukça yüksek olduğu için şu anda onları bulmak oldukça zor. Helium tarafından sertifikalandırılan markalar Nebra, Bobcat ve Syncrob.it; Bunları Kaynaklar bölümünde bağlayacağım.

Popüler bir madenci Bobcat Miner 300'dür . Ancak, çoğu popüler madenci gibi, Bobcat da siparişten 12-20 hafta sonra gönderiyor. Ayrıca, kripto para birimi ile Coinbase dışında Paypal ile ödeme yapmak gibi olan yalnızca Coinbase ticareti yoluyla ödeme alıyor. Bu, hala satın alınabilir olmalarının büyük bir nedenidir; Nebra madencisi gibi kredi kartlarını kabul eden benzer madencilerin hepsi tamamen tükendi.

Nereye Koymam Gerekir?

Kapalı bir madenci alırsanız, genellikle evinizde bulunan en yüksek pencerenin yanına gitmeleri gerekir. Ayrıca, sinyali bozacağı için kullandığınız penceredeki metal ağları da çıkarmalısınız.

Genel olarak, konu yeni madencinizdeki sinyali iyileştirmeye geldiğinde sabit olan tek şey yüksekliktir. Yukarıda ne kadar yüksek olursa, radyo sinyali genellikle daha az kesintiye uğrayacağından o kadar iyidir. Aralarından seçim yapabileceğiniz birden fazla alanınız varsa, en yakın metal, elektronik veya betona sahip olanı seçin. Bununla birlikte, evinizde yalnızca bir uygun yüksek pencereniz varsa, büyük olasılıkla iyi çalışacaktır.

HNT'yi Nerede Saklamam Gerekir?

HNT en iyi şekilde Helium'un resmi cüzdan uygulaması kullanılarak saklanır. Kaynaklar bölümünde iOS ve Android sürümlerini bağlayacağım. Uygulamalar iyi yapılmış ve HNT madeni paralarınızla birlikte etkin noktalarınızı güvenli ve güvenli bir şekilde yönetmenize izin veriyor.

M-cüzdan size özel anahtarınızı sağlayacaktır, bu anahtarı çevrimdışı ve iki yerde saklamak için çok dikkatli olmanız gerekir.

Dolara HNT Satmak

HNT, Coinbase gibi bazı büyük borsalar tarafından desteklenmez. Ancak, HNT satmanıza izin veren Binance US ve crypto.com gibi saygın borsalar var. Her ikisini de sorunsuz bir şekilde HNT satmak için kullanan birkaç arkadaşım var.

HNT'nizi satmak için, onu Helyum cüzdanınızdan crypto.com cüzdanınıza taşımanız ve ardından dolara satmanız yeterlidir. Transfer ve satışta bazı ücretler ödeyeceksiniz, bu nedenle ücretlerin kazancınızın büyük bir yüzdesini oluşturmasını önlemek için dönüştürmeden önce tasarruf etmek en iyisidir.

Toplama

Helyum beni heyecanlandıran teknolojilerden biri. Ethereum' un merkezi olmayan bir bilgi işlem platformu oluşturmak için blok zincirini kullanması gibi, blok zincirinin dijital para birimleri dışındaki uygulamalar için kullanıldığını görmek çok güzel.

Bir Helyum etkin noktası kurarak, biraz pasif gelir elde ederken çok benzersiz bir ağın geliştirilmesine katkıda bulunuyoruz. Umarım, bu yazı Helyum madenciliğinin nasıl çalıştığını anlamanıza yardımcı olmuştur ve denemekle ilgileniyorsanız, Helyum belgelerine göz atın!

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.